Riello Branders

Vitotherm en s' werelds grootste branderfabrikant Riello (met een afzet van meer dan 350.000 branders per jaar) zijn per april 2013 een intensieve samenwerking  aangegaan. Vitotherm is de officiële partner voor de Nederlands markt. De samenwerking omvat meerdere facetten zoals het bundelen van technische kennis, de ontwikkeling van brandertechniek, het testen van installaties, serviceverlening en het aanbieden van totaal oplossingen. Door de samenwerking  zijn we in staat  een hoogwaardig  product  te leveren voor een aantrekkelijke prijs. De Riello branderinstallaties zijn leverbaar  in de range van 15kW t/m 50MW en kunnen worden voorzien van de meest geavanceerde opties. De installaties zijn voorzien van CE en GOST certifcaat en zijn hierdoor wereldwijd leverbaar. Om  te voorzien in de juiste service hebben al onze service medewerkers  kennis van deze installaties; tevens hebben wij de meest onderdelen op voorraad in onze vestiging te Pijnacker.

Aan de hand van de juiste configuratie is het mogelijk dat we een separaat schakelpaneel bij de brander installatie maken, hierdoor is de brander installatie voor alle markten geschikt en is het mogelijk om elke installatie een klant specifiek karakter te geven.

Naast het leveren van brander installaties omvat deze samenwerking ook de mogelijkheid tot het leveren van ketels alsmede brander-ketelcombinaties met bijbehorende schoorsteen. Door het aanbieden van deze complete sets kan Vitotherm haar klanten compleet ontzorgen. De ketels zijn leverbaar in zowel keervlam, drie-treks als HR uitvoering en zijn in het bezit van het CE, GOST certificaat, dit geldt ook voor de brander installaties.

Voor alle brander installaties en ketel types hebben we uitgebreide documentatie en handleidingen beschikbaar in de Nederlandse taal.

Als Riello dealer kunnen wij u het volgende aanbieden:

  • Low Nox Gasbranders
  • Oliebranders
  • Dual Fuel Branders
  • Duo Block Branders
  • 3 Trek Vloerketels
  • Condenserende Vloerketels

Voor meer informatie kunt u ook op de website van Riello kijken.