skip to Main Content

Service engineer Brandertechniek (Sr.)

Heb je al werkervaring met voorzetbranders in verschillende industriële toepassingen, zoek je meer uitdaging en afwisseling in je dagelijks werk en lijkt het je leuk onderdeel te vormen van een team van collega’s met echte passie voor brandertechniek?

 

Kom dan eens praten met Vitotherm.

 

Als ervaren Service Engineer Brandertechniek bezoek je dagelijks onze klanten. De werkzaamheden zijn enorm afwisselend; de ene dag ben je bezig met regulier onderhoud, een storing of een periodieke SCIOS-inspectie op een installatie in Nederland, de volgende 3 dagen werk je als voorman met een klein team (E,I&W) tijdens de turn-key ombouw van een brander in een asfaltcentrale en daarna bereid je je voor op een 6-daagse reis naar Mexico voor de inbedrijfstelling van 2 nieuwe Vitotherm dual-fuel Low NOx branders. Tussen deze klussen door vind je genoeg tijd voor je privéleven want die balans vindt Vitotherm ook belangrijk. Je hebt daarom bijvoorbeeld gekozen voor een 4-daagse werkweek.

Binnen Vitotherm start je met een kennismakingstraject van zo’n 3 maanden. Je leert intern over de bouw en ontwikkeling van onze producten en werkt buiten samen met ervaren collega’s aan branders in diverse toepassingen van ongeacht welke fabrikant. Natuurlijk deel je met je collega’s ook je eigen ervaringen. Uiteindelijk ben je breed inzetbaar voor complexe storingen, SCIOS-inspecties (PO/PI evt. EBI), het vervangen van verouderde brander installaties inclusief gastraat, paneel etc. en het in bedrijf stellen van Vitotherm branderinstallaties.

 

Wat breng je mee om succesvol te zijn?

 

  • Echte passie voor brandertechniek is het allerbelangrijkste!
  • Minimaal MTS+ E/I werk- & denkniveau (door opleiding en ervaring) en grondige kennis van voorzetbranders in diverse industriële toepassingen.
  • Je acteert zelfstandig, klant- en resultaatgericht.
  • Je bezit reeds het VCA Basis of VCA-VOL certificaat.
  • Je bent goed in storingsdiagnose, gewend te werken met elektrische schema’s maar bent ook net zo vertrouwd met WTB sleutelwerk.
  • Je bent reeds SCIOS PI-er (minimaal scope 1/2, bezit scope 3,5 en/of 7 is een pré).
  • Je bent bereid om zo’n 5x per jaar ingezet te worden in het buitenland voor periodes van 5 tot 15 dagen.

 

 Wat biedt Vitotherm?

Je komt te werken in een team van zo’n 35 gedreven professionals met een passie voor brandertechniek. Jouw nieuwe collega’s blinken uit in samenwerken en dat verwachten we ook van jou. Want niet enkel ons product maakt ons succesvol; jouw persoonlijk contact, servicegerichtheid, slagvaardigheid en goede manieren zijn bepalend voor de relatie met onze klanten. Betrokkenheid, wederzijds respect, verantwoordelijkheidsgevoel en een open sfeer zijn kenmerkend voor de onderlinge verhoudingen binnen ons uniek bedrijf.

Als jij die professional wil worden in (internationale) brandertechniek praten we graag met je over ons goede pakket van primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden waaronder oa. een leaseauto en de mogelijkheid van een 4-daagse werkweek.

Meer informatie: Wil je meer weten over deze leuke baan of direct solliciteren? Stel je vraag of stuur je cv naar onze Servicemanager Jan van Oers. Bereikbaar via mail jvoers@vitotherm.nl of telefonisch 015-3694757

Back To Top
Translate »