skip to Main Content

Volledige zorg

Bij Vitotherm werken brander-experts dagelijks aan alle aspecten van de brander technologie in de tuinbouw, de industrie,  de asfaltproductie en de utiliteit.

Ons team biedt graag volledige zorg aan eigenaren/beheerders van deze installaties. Dit alles doen we wereldwijd en merkonafhankelijk.

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de gehele installatie nagekeken, schoongemaakt en getest.

Eenvoudige inbedrijfstelling

Lokale inbedrijfstelling voor industriële branders is altijd noodzakelijk. Niet alleen wordt de brander optimaal afgesteld op alle lokale omstandigheden (hoogte, temperatuur, gasdruk, gaskwaliteit etc.) maar ook de specifieke specificaties van de toepassing (veiligheid, startvoorwaarden, systeemintegratie) worden lokaal verzorgd.

Naast de betrouwbaarheid en extreem lange levensduur van de brander zien de klanten van Vitotherm de “snelle en eenvoudige inbedrijfstelling” als één van de belangrijkste voordelen.

Deze inbedrijfstellingen worden wereldwijd uitgevoerd door de serviceorganisatie van Vitotherm. In een aantal landen werken wij nauw samen met lokale partners.

Onderhoud

Bij Vitotherm zijn we ervan overtuigd dat goed onderhoud de levensduur van de brander verlengt. Op deze manier heeft u minder kans op storingen en dus een hogere bedrijfszekerheid.

Wij raden jaarlijks onderhoud van de brander installatie aan; tijdens een onderhoudsbeurt wordt de gehele installatie nagekeken, schoongemaakt en getest.

24/7 ondersteuning

We bieden 24/7 serviceondersteuning voor  storingen. Als ondersteuning op afstand bij de start geen oplossing biedt, staan ​​onze brander technici klaar voor ondersteuning ter plaatse.

Service op afstand

Door toepassing van moderne IOT-oplossingen kan Vitotherm ook op afstand inloggen op de systemen. Dit biedt de mogelijkheid om in overleg instellingen te bewaken en te wijzigen, zodat storingen op afstand verholpen kunnen worden.

Maar ook zonder inlogmogelijkheden is de technische helpdesk van Vitotherm vaak in staat om klanten wereldwijd – op afstand – te ondersteunen en samen met lokale technici problemen op te lossen.

SCIOS

Vitotherm B.V. is SCIOS gecertificeerd voor de hier genoemde scopes 1,2,3,5,6 & 7. Door de certificering van scopes op verschillend gebied kunnen wij u op elk gewenst terrein van dienst zijn. Scope 4 (WKK) wordt in samenwerking met Kruizinga Inspecties uitgevoerd om de juiste expertise te kunnen bieden.

Onderdelenservice

Bij Vitotherm hebben we een grote voorraad brander onderdelen voor Vitotherm, Riello en Puripher branders. Ook voor andere brander merken kunnen wij u voorzien van onderdelen.

Neem contact op met onze serviceafdeling voor een offerte.

Stuur uw verzoek
Back To Top
Translate »