VITOTHERM
BRANDPUNT VAN
TECHNIEK

Productinnovaties
komen direct voort
uit de dagelijkse praktijk!

NOx 2017
BENT U
KLAAR VOOR?!

Onderneem
vandaag nog aktie

Vitotherm is "de" Nederlandse leverancier van Low-NOx brander installaties, CO2-units, CO-detectie apparatuur en premium Riello brander dealer.

Vitotherm levert haar installaties over de gehele wereld. De brander installaties worden geproduceerd voor verschillende brandstoffen (gas, olie, LPG, biogas en bio-olie). Wij leveren installaties voor zowel de tuinbouw, industrie als utiliteit en asfaltcentrales. Met onze ruime ervaring in alle sectoren bent u verzekerd van een hoogwaardig en doorontwikkeld product. Benieuwd naar ons product? Download dan onze brochure!

Brandertechniek

Op het gebied van energiebesparing kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Hierbij moet u niet alleen denken aan besparing op het gasverbruik, maar ook aan de besparing van uw elektriciteitsverbruik...

lees meer +

Service en onderhoud

Wij zijn SCIOS gecertificeerd voor de navolgende scopes 1,2,3,5,6,7. Door de certificering van de uiteenlopende scopes kunnen wij u met elke installatie en type van dienst zijn...

lees meer +

Riello branders

Vitotherm en `s wereld grootste branderfabrikant Riello met een afzet van meer dan 350.000 branders per jaar zijn per 1-4-2013 een intensieve samenwerking aangegaan....

lees meer +

Recente Projecten

Alfatech / ACS Asfalt Centrale Stedendriehoek

Alfatech / ACS Asfalt Centrale Stedendriehoek

Voor onze klant Alfatech wij de brander van 18MW voor de mineralen trommel mogen leveren.
Geluid was 1 van de uitdagingen van dit project, waar wij een passende oplossing voor hebben kunnen bieden.

Verkade Klimaat / Sunselect

Verkade Klimaat / Sunselect

Aan onze klant Verkade klimaat hebben wij 2 DUO-block branders van 15MW mogen leveren. De 2 uitdagingen van dit project was de hoogte t.o.v. zee niveau 1800mtr en de NOx <50mg/nm3 @ 3% O2.

Verkade Klimaat / Sunselect Verkade Klimaat / Sunselect
Zuwe hofpoort ZKH Woerden

Zuwe hofpoort ZKH Woerden

Voor onze klant NOVUM hebben wij een technische oplossing mogen leveren voor het mee verstoken van WKK rookgassen via onze brander installatie. Dit om de restwarmte uit de verbrandingsgassen van de WKK installatie terug te winnen in de stoomketel.

Terlaak Orchidieen

Terlaak Orchidieen

Ter Laak is één van de modernste Orchideeën kwekerijen van de wereld. Bij dit toonaangevende bedrijf in Wateringen hebben wij via Technokas een 7 Mega Watt brander mogen leveren voor het verwarmingssysteem.

Terlaak Orchidieen Terlaak Orchidieen Terlaak Orchidieen

Welkom bij Vitotherm

Ik heet u van harte welkom op onze site. Als één van s`lands grootste branderbouwers zijn wij trots op ons product. En laten wij u graag zien wat ons bedrijf u te bieden heeft. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Vitotherm Low-NOx Gas en Olie branders
  • Riello Gas en Olie branders
  • Co2 ventilatoren
  • Co detectie
  • 24 / 7 Service verlening

Al jaren werken wij succesvol samen met grote bedrijven uit binnen en buitenland en richten wij ons op zowel de tuinbouw als de industrie. Kiest u voor Vitotherm dan kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en continue service ondersteuning. Tevens voldoen wij aan de hoge emissie eisen (Low-NOx) die worden gesteld, en innoveren nog elke dag onze producten en diensten. Kijk rustig op onze site rond en hopelijk kan onze organisatie iets voor u betekenen.

De Directie

Laatste project