skip to Main Content

Volledige zorg

Bij Vitotherm werken brander-experts dagelijks aan alle aspecten van brandertechnologie in asfaltproductie, woningbouw, tuinbouw en industrie.

Ons team biedt graag volledige zorg aan eigenaren / beheerders van deze systemen. Dit alles doen we wereldwijd en merkonafhankelijk.

Tijdens de onderhoudsbeurt wordt de gehele installatie nagekeken, schoongemaakt en getest.

Eenvoudige inbedrijfstelling

Lokale inbedrijfstelling voor industriële branders is altijd noodzakelijk. Niet alleen wordt de brander optimaal afgesteld op alle lokale omstandigheden (hoogte, temperatuur, gasdruk, gaskwaliteit etc.) maar ook de specifieke specificaties van de toepassing (veiligheid, startvoorwaarden, systeemintegratie) worden lokaal verzorgd.

Naast de branderbetrouwbaarheid en extreem lange levensduur zien Vitotherm-klanten de snelle en eenvoudige inbedrijfstelling als een van de belangrijkste voordelen.

Deze inbedrijfstelling wordt wereldwijd uitgevoerd door de serviceorganisatie Vitotherm, in een aantal regio’s in samenwerking met lokale partners.

Onderhoudsdienst

Bij Vitotherm zijn we ervan overtuigd dat goed onderhoud de levensduur van de brander verlengt. Op deze manier heeft u minder kans op storingen en dus een hogere bedrijfszekerheid.

Wij raden jaarlijks onderhoud van de branderinstallatie aan; tijdens een onderhoudsbeurt wordt de gehele installatie nagekeken, schoongemaakt en getest

24/7 ondersteuning

We bieden 24/7 serviceondersteuning voor eventuele storingen en kritieke storingen. Als ondersteuning op afstand bij de start geen oplossing biedt, staan onze brandertechnici klaar voor ondersteuning ter plaatse.

Service op afstand

Door toepassing van moderne telematica-oplossingen kan Vitotherm ook op afstand inloggen op de systemen. Dit biedt de mogelijkheid om in overleg instellingen te bewaken en te wijzigen, zodat storingen op afstand verholpen kunnen worden. De wens voor deze extra service wordt vanzelfsprekend erkend bij de aanschaf van een branderpaneel.

Maar ook zonder inlogmogelijkheden is de technische helpdesk van Vitotherm vaak in staat om klanten wereldwijd – op afstand – te ondersteunen en samen met lokale technici problemen op te lossen.

Onderdelen service

Bij Vitotherm hebben we een grote voorraad branderonderdelen voor Vitotherm, Riello en Puripher branders. Ook voor andere brandermerken kunnen wij u voorzien van onderdelen. Neem contact op met onze serviceafdeling voor een offerte voor uw brander.

Stuur uw verzoek
Back To Top